« Takaisin hankelistaukseen

Innovoinnilla ja kokeilutoiminnalla kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä

Tavoitteena on edistää innovaatioiden eli uudistusten syntymistä ja ruokaketjun toiminnan resurssiviisasta kehittämistä. Tutkimustiedon siirto ja soveltaminen ovat oleellinen osa hanketta sekä yhteistyön lisääminen eri toimijoiden välillä. Luonnonmukainen tuotanto on yksi hankkeen kuudesta teemasta.

Koetamme löytää vastauksia kysymykseen ”Miten edistämme luomua Hämeessä?” Hankkeen toiminta koostuu innovaatioverstaista, havainto- ja luentopäivistä sekä opintomatkoista. Hanke kuuluu Kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä -hankeperheeseen.

Toteutusajankohta ja -alue: 2016 - 5/2018, Kanta- ja Päijät-Häme
Hankkeen nettisivut: http://kasvuahameessa.fi/

Järjestäjän tiedot

Hamk yhteistyössä Luke ja Koulutuskeskus Salpaus
Riitta Lehtinen
050 574 5383
riitta.lehtinen@hamk.fi