« Takaisin hankelistaukseen

Luomuinstituutin jalkauttaminen

Luomuinstituutin jalkauttaminen -hankkeen tavoitteena on lisätä luomuyritysten kilpailukykyä ja kasvattaa luomuliiketoimintaa sekä lisätä luomuelintarvikeyrittäjyyttä Etelä-Savossa. Hankkeessa toteutetaan neljä eri toimenpidekokonaisuutta:

1. Eteläsavolaisen luomun markkinoinnin edistäminen
2. Luomualan yrittäjien yhteistyön vahvistaminen ja lisääminen
3. Etelä-Savon julkisten ja yksityisten ruokapalvelujen luomuistaminen
4. Maakunnan luomutuotevalikoiman laajentaminen

Hankkeen kohderyhmiä ovat ruokaketjun toimijat: alkutuotanto, pienjalostus, kauppa, ammattikeittiöt sekä kuluttajat.

Hankeessa on mukana 27 kumppania Etelä-Savosta: alkutuottajia, jatkojalostajia, kauppoja, ravintoloita, OP Suur-Savo, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta sekä Mikkelin ja Pieksämäen kaupunki.

Toteutusajankohta ja -alue: Etelä-Savo
Hankkeen nettisivut: http://luomuinstituutti.fi/luomuinstituutin-jalkauttaminen/

Järjestäjän tiedot

Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti/Luomuinstituutti
Heli Peltola, projektipäällikkö
044 590 6834
heli.peltola (a) helsinki.fi