Luomu Ateria-tapahtumassa

Ateria-tapahtuma torstaina 15.11. klo 8.30-16 Helsingin Messukeskuksessa

Kohderyhmänä kunnan ruokapalvelujohtajat sekä ruokapalveluiden hankinnoista vastaavat päättäjät sekä ravitsemusasiantuntijat. Ateriassa ruokapalvelutoimijat ja palveluntarjoajat kohtaavat toisensa.

Paneelikeskustelu klo 12.20-13.10: Miten lisää luomua lasten lautasille?

Monet julkiset ruokapalvelut haluaisivat tarjota nykyistä enemmän vastuullisesti tuotettua luomuruokaa, mutta kokevat sen työlääksi ja kalliiksi. Paneelissa kokeneet asiantuntijat tarjontaketjun jokaisesta lenkistä kertovat hyviä vinkkejä siitä, miten voitaisiin sujuvoittaa luomun matkaa lasten lautasille.

Panelistit:
Ruokapalvelun asiantuntija Sirpa Jalovaara, Helsingin kaupunki, varhaiskasvatus
Myyntipäällikkö Iikka Latostenmaa, Kespro
Toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen
Luomuvihannestuottaja Elina Vauhkonen, Kalliolan luomu
Avainasiakaspäällikkö Anneli Heikkinen, Valio
Paneelin vetäjä: Kokki ja juontaja Pipsa Hurmerinta

Paneelin juontaa kokki ja juontaja Pipsa Hirmerinta


Maa- ja metsätalousministeriö on rahoittanut tämän aineiston tuottamista.