Saapuminen

Tapahtuma järjestetään Satakunnan Ammattikorkeakoulun Porin kampuksella osoitteessa Satakunnankatu 23. Päänäyttämönä toimii kampuksen C-osan sali C211.

Helpoin tapa saapua tapahtumaan on junalla, sillä kampus sijaitsee aivan Porin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Pysäköintipaikkoja löytyy SAMKin Karjalankadun puoleiselta parkkipaikalta, jonne voi pysäköidä paikoille, joissa lukee 2 h tai SAMKin henkilökunta. Kyseisiä paikkoja voi tapahtuman ajan käyttää poikkeuksellisesti koko päivän.

Myös juhla- ja majoituspaikkana toimiva Porin Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa pysäköintipaikkoja. Hotellissa on maksullinen tallipaikka 15 €/vrk ja maksuton sisäpiha. Valitettavasti autopaikoitusta ei voi varata etukäteen.

Majoitus

Tapahtuman osallistujat voivat majoittua Porin Sokos Hotel Vaakunassa hieman tavallista edullisemmin hinnoin. Huoneet ovat varattavissa hotellin huonetilanteen mukaisesti 19.10.2018 saakka

Varaa huoneesi myyntipalvelusta puh. 029 004 2001, osoitteesta sales.pori@sokoshotels.fi tai verkkosivuilta www.sokoshotels.fi.

Ilmoita varatessasi majoituskiintiö Bluomupäivät.

  • 85 € / vrk yhden hengen huone
  • 110 € / vrk kahden hengen huone
  • lisävuode 20 € / huone / vrk (lisävuoteellisia huoneita rajallinen määrä)
  • superior-lisä 25 € / huone / vrk

Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, sauna, vapaa pääsy liikuntakeskus EasyFitiin sekä S-Card -edut.

Takaisin tapahtuman pääsivulle