Kosken kartano

25560 Koski As
Helena von Limburg Stirum, puh. 050 359 3830

Keitä tilalla asuu?

Tilalla asuu Emäntä Helena ja Isäntä Fredrik von Limburg Stirum sekä tilan 2 vakituista työntekijää ja joitakin vuokralaisia.

Mitä tuotatte luomuna?

Tuotamme Herefordpihvilihaa, lampaanlihaa, mallasohraa (joka käytetään mm. Mathiledalin kyläpanimossa), kauraa, hernettä sekä nurmea laitumeksi ja rehuksi karjalle sekä lampaille.

Miksi tilanne on luomutila?

Uskomme luomuun. Luomu on oikein suoritettuna ympäristöystävällisin tuotantomuoto. Kuluttajat haluavat luomua. Luomu on paras vaihtoehto meidän tilan luonnolle ja tilan taloudelle.

Mitä yleisö näkee ja kokee tilallanne luonnon päivänä 26.8.2017?

Yleisö pääsee tutustumaan tilan tuotantoon ja ympäristötyöhön. Näytillä on tilan luomukarja, joka on Suomen vanhin Herefordkarja, 50-vuotta vuonna 2017!  Pääset tutustumaan kosteikkoihin, luonnonlaitumiin, METSO-ohjelman avulla suojeltuihin vanhoihin metsiin, Kiskonjoelle suunniteltuihin kalateihin jne. Lisäksi voit ostaa mukaasi tilan lihatuotteita tai nauttia niitä paikan päällä. Lapsille on niin ikään tiedossa hauskaa ohjelmaa.

Onko kahviota; entä mitä tilalta voi tuolloin ostaa?

Tilalla myydään luomupihvilihaa kotiin vietäväksi ja päivän aikana voit ostaa lounasta ja juomia paikan päältä.

Ajo-ohje tilalle (esim. lähimmältä isolta tieltä alkaen)

Tila sijaitsee Varsinais-Suomen ja Uudenmaan (samalla Salon ja Raaseporin) rajalla osoitteessa Koskipolku, 25560 Koski as. Perniö-Kisko väliseltä tieltä käännytään ”Koski” nimisen kyltin kohdalta, josta opastus perille.

Luonnon päivän kaikki avoimet luomutilat  löydät täältä.