Majvik Gård

Majvikintie 68, 01120 Västerskog (Sipoo)
Atte Hermansson, puh. 045 638 2245

Keitä tilalla asuu?

Tilamme pihapiirissä asuu viljelijäperheen lisäksi vanha viljelijäpariskunta ja naapuriperhe sekä tietenkin tilan 12 kyyttöä ja muutama kana. Kesäisin tilalla asuu myös työharjoittelijoita ja muutamia kansainvälisiä vapaaehtoistyöntekijöitä.

Mitä tuotatte luomuna?

Viljaa, perunaa, vihanneksia ja juureksia sekä rehua (kuiva heinä).

Miksi tilanne on luomutila?

Rakentaaksemme tulevaisuuden ruoantuotantoa ja laadukasta ravintoa ihmisille käyttämällä omalla  tilalla tuotettuja tuotantopanoksia mahdollisimman paljon.

Mitä yleisö näkee ja kokee tilallanne luonnon päivänä 26.8.2017?

Vierailijat voivat tutustua tilamme eläimiin ja ostaa tuotteitamme tilakaupasta. Lisäksi esittelemme tilamme toimintaa ja periaatteita sekä teemme tilakierroksen viljelyksillä.
Tilallamme on pop-up kahvio ja vohvelibaari,  joissa on tarjolla suolaista ja makeaa sekä kahvia teetä ja limonadia. Tilakaupasta voi ostaa tilan tuottamaa perunaa, juureksia ja vihanneksia.

Ajo-ohje tilalle:

Lännen suunnasta ajetaan tietä 170 (Uusi Porvoontie) Helsingin rajan yli noin kaksi kilometriä jolloin Majvikintie kääntyy oikealle.
Idän suunnasta ajetaan tietä 170 (Uusi Porvoontie) Gumbostrandin tiehaaran ohi noin kaksi kilometriä jolloin Majvikintie kääntyy vasemmalle.

Luonnon päivän kaikki avoimet luomutilat löydät täältä.