PieniKylä

Takkulantie 16, 02980 Espoo
Melina Heimsch, puh. 040 671 7670

Keitä tilalla asuu?

Tilalla asuvat viljelijät Kati ja Keny Suvanto, sekä kuusi ahvenanmaanlammasta, parvi kanoja ja kukko, muutama valkea ankka, kolme koiraa ja muutama hevonen.

Mitä tuotatte luomuna?

Tilamme kaikki vihannekset on viljelty luomuna biodynaamisen tavan mukaan. Myös metsämme on luomulla ja sieltä tulee marjoja, villiyrttejä, sieniä, kerkkiä, koivunmahlaa yms.

Miksi tilanne on luomutila?

Koska luonnonmukainen maanhoito on maailman tärkein asia. Se pitää huolta maasta, metsästä, eläimistä, hyönteisistä ja ihmisistä.

Mitä yleisö näkee ja kokee tilallanne luonnon päivänä 26.8.2017?

Tarjolla on luomumetsäpolku ihanassa kansallismaisemassa, tutustuminen biodynaamisen tavan mukaan viljelevään tilaan peltokierroksella sekä Valtioneuvoston Suomi 100 -hankkeeseen kuuluva Pölyttäjät pulassa -esitelmä. Mukana menossa myös tilan eläimet. Ja samalla voi tutustua myös tilan tarjoamiin akupunktio- ja silkkihoitoihin.
Tapahtumassa on pop up -kahvio ja avoinna myös tilan oma pihapuoti, jossa myynnissä ajankohdan vihanneksia peltotuoreina. Levähdyspaikkana on käytössä joen varressa oleva nuotiorinki.

Ajo-ohje tilalle:

Helsingistä ajetaan Vihdintietä n. 27 km, kunnes Takkulantien kohdalla käännytään vasemmalle ja ajetaan siitä alkava Takkulantie melkein loppuun asti eli n. 1 km.
Meille pääsee myös bussilla! Bussi nro 345 Helsingin Elielin aukiolta Rinnekodin tienhaaraan (pysäkki nimeltä Mustasilta) ja siitä yhteensä 1,5 km kävely ensin Vihdintietä pitkin ja sitten Takkulantietä pitkin tilalle.

Luonnon päivän kaikki avoimet luomutilat  löydät täältä.