Mantereen tila
Perälänraitti 39, 37830 Akaa
Puh. 040 865 7232

www.mantereentila.fi
FB: Mantereen tila
IG: mantereentila

Kaikkien luomueläinten rehut tuotetaan luonnonmukaisesti, eli ilman torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita. Syödessäsi luomulihaa säästät siis myös luontoa kemikalisoitumiselta ja vesistöjä ravinnepäästöiltä. Muuntogeeniset rehut ovat kiellettyjä luomueläinten ruokinnassa.

Mantereen tilan luomuylämaankarja syö luomunurmen lisäksi pelkkää korsirehua ja suolaa sekä muita kivennäislisiä. Ne eivät siis tarvitse lainkaan soijaa sisältäviä tiivisterehuja. Tilan sarvipäät syövät lisäksi vaikka syksyn maahan pudottamia lehtiä tai nuoria kuusentaimia hoitaessaan maisemanhoitotyötänsä tilan laitumilla.

Kuka tilaa pitää?

Tilaa pitää agronomipariskunta Niina ja Philip Mayer.

Mitä tila tuottaa luomuna?

Tila tuottaa luomuylämaankarjan lihaa.

Mitä yleisö näkee ja kokee tilalla Suomen luonnon päivänä 31.8.2019?

Mantereen tilalla vierailijat pääsevät tutustumaan Vanajaveden rannalla toimivaan luomukarjatilaan. Yleisö pääsee tekemään lähempää tuttavuutta pörröisten ylämaankarjavasikoiden kanssa ja kuulemaan tarkemmin näiden sekä tilan leppoisten lehmien elämästä.

Mitä tilalla on myynnissä; onko kahviota?

Tilalla on myynnissä on laaja valikoima tuoretta ylämaankarjan lihaa sekä luomuvihanneksia. Pop up –grillistä valmistuu paikan päällä nautittaviksi alueen parhaat haikkuhampurilaiset sekä grilli- ja aurajuustomakkarat!

Ajo-ohje tilalle

Perälänraitti 9

Takaisin tilalistaan