Mannilan tila

Mannilantie 28, Vaskuu (Virrat)
Niina Mannila, puh. 040 708 7969

Kuka tilaa pitää?

Tilaa pitää jo neljännessä polvessa talon nuorin tytär. Apuna tilalla hyörii myös vanhempi sukupolvi ja kesällä kesäapulaiset.

Mitä tila tuottaa luomuna?

Tilamme tuottaa luomuna mansikkaa, puutarhavadelmaa, viljatuotteita, kelta- ja punasipulia ja vihanneksia. Viljoista viljelyssä on kauraa, vehnää ja ohraa. Vihanneksista kesäkurpitsaa ja lehtikaalia.

Mitä tilallanne pääsee tekemään ja näkemään Luonnon päivänä?

Tila on avoinna kello 12.00-18.00 Tilaesittelyjä pidetään päivän aikana, tilalla saa myös vapaasti kierrellä ja esittää kysymyksiä. Ohjelmaa aikuisille ja lapsille.

Onko kahviota; entä mitä tilalta voi tuolloin ostaa?

Päivän ajan myynnissä on tilan omia tuotteita: suoraan pellosta satotilanteen mukaan sekä koristeita ja käyttöesineitä sisälle ja puutarhaan risusta ja pajusta. Tilalle on kutsuttu myös muita lähialueen tuottajia myymään tuotteitaan. Huvimaja Tyynelän buffetissa pääsee nauttimaan päiväkahvit.

Ajo-ohje tilalle?

Ylöjärven suunnasta tietä 65 tulevien kannattaa kääntyä Vaskiveden keskustasta Havangantielle, viitan Vaskuu osoittamaan suuntaan. Havangantietä jatketaan 7 km, jonka jälkeen kääntyy oikealle Mannilantie, jota jatketaan 280 metriä ja saavutaan kohteeseen.

Virroilta päin tietä 66 tulevat kääntyvät Tampereen suuntaan vasemmalle tielle 65. Ja jatkavat 4 km taajamaan Koro, jonka keskustasta kääntyvät oikealle Vaskuuntielle, kyltin Vaskuu mukaan. Vaskuuntietä ajetaan 4 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Havangantielle kyltin Vaskivesi 11 mukaan. Jatketaan Havangantietä 4 km, ja sitten tuleekin Mannilantien kääntyminen vasemmalle, jota jatketaan 280 metriä ja saavutaan tilalle.

Mannilantien haarassa on kyltti Mannilan tila, mikä auttaa löytämään perille.

Takaisin tilalistaan.