Myssyfarmi

Piimätie 620, 21800 Kyrö
puh. 044 570 4022

Kuka tilaa pitää?

Anna ja Janne Rauhansuu.

Mitä tila tuottaa luomuna?

Tila on erikoistunut valkuaiskasveihin: rypsiä ja hernettä. Viljelykierrossa on myös ohra, kaura, speltti, vehnä ja niittykasvit, kuten siemeneksi viljelty puna-apila.  Ehkä parhaiten tila tunnetaan kuitenkin suomenlampaistaan Onnista, Sudesta, Bambista, Pikku Karhusta ja Mä-lampaasta, sekä näiden villasta vientituotteeksi neulotuista Myssyistä.

Mitä yleisö näkee ja kokee tilalla luonnon päivänä 25.8.2018?

Luvassa on jälleen lampaiden rapsuttelua ja kerintää, tupsutyöpajaa sekä jo perinteeksi muodostunut Myssyjen Ystävämyynti. Klo 13 järjestetään tilakierros, jossa tutkitaan juuri kasvuun lähtenyttä syysrypsiä, vieraillaan rypsinpuristamossa, tutustutaan luomutilan erikoiskoneisiin (mm. rikkaäes ja kultivaattori) sekä tilalle juuri asennettuun maalämpöjärjestelmään, joka on vanhaa öljylämmitystä paljon ekologisempi. Huhu kertoo, että myös Selfie the sheep on saapumassa farmille ja lampaan kanssa otetut selfiet ovat tämän vuoden kovin vetonaula!

Mitä tilalla on myynnissä; onko kahviota?

Tilalla on myynnissä Myssyjä Ystävähintaan (-50-70%), tilan omaa kuulua rypsiöljyä sekä hernetuotteita  – ja paikallisen urheiluseuran Pesiskahvio!

Ajo-ohje tilalle:

Avoimia ovia vietetään tällä erää vanhalla kantatilalle, Osoite on Piimätie 668. Ajo parkkiin tapahtuu VISTOLANTIEN kautta eli navigaattoriin Vistolantie, tieltä on kyltitys niittyparkkiin. Piimätietä pitkin pääsee perille vain kävellen tai pyörillä, Piimätien varteen ei saa pysäköidä turvallisuussyistä.

Takaisin tilalistaan.