Oijalan luomutila

Niementie 45, 15560 Nastola
puh. 045 673 2504

HUOM! Luonnon päivänä Oijalan luomutila on avoinna yleisölle klo 13-18.

Kuka tilaa pitää?

Tilaa hoitaa Matti Oijala ja luomutuotanto on aloitettu 1996. Perhetila, kaksi alaikäistä lasta, iloinen koira, kissoja ja kaneja. Oijala sijaitsee ikivanhalla Immilän kylämäellä ja pellonpientareilla on nähtävillä ihmisen työnjälkiä mm. arkeofyyttejä pitkältä ajalta.

Mitä tila tuottaa luomuna?

Nykyisin tuotamme monipuolisesti luomukasviksia kuten marjoja, hedelmiä, juureksia, hernettä, pensaspapuja ja perunaa. Yhteensä myytäviä lajeja on vuosittain yli 20. Lisäksi esimerkiksi perunaa on 12 eri lajiketta.

Mitä yleisö näkee ja kokee tilalla luonnon päivänä 25.8.2018?

Voi osallistua esittelykierrokselle, jolla nähdään omena- ja päärynäpuita, mansikkamaa, mustaherukka- ja sascatoonpensaat, juuresmaita, papumaa ym. Kerromme tuotteistamme, viljelymenetelmistä ja lajikevalinnoistamme. Myyntipaikalla on erikoisperunanäyttely.

Mitä tilalla on myynnissä; onko kahviota?

Myymme ajankohtaisia tuotteitamme kuten perunaa, juureksia, pensaspapuja ym. Kahviota ei ole, mutta läheinen, viehättävä, Immilän myllykahvila palvelee.

Ajo-ohje tilalle?

Tila sijaitsee 10 km Nastolan kirkolta pohjoiseen, Immilässä. Immilän myllyltä (kahvila) käännytään Immilän kylätielle (ajo 0,8 km) ja siitä Niementielle (450 m). Punaisen aitan kohdalla on opaste. Tervetuloa!

Takaisin tilalistaan.