Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hämäläisen luomun tiekartta -seminaari

17.4. klo 10.00 - 15.00

Tervetuoa Luomussa vara parempi –hankkeen aloitusseminaariin Mustialaan 17.4.2019 klo 10-15. Hankkeen tavoitteena on edistää luomutuotantoa, jalostusta, saatavuutta ja käyttöä Hämeessä. Hankkeessa etsitään keinoja luomuosaamisen lisäämiseen koko ruokajärjestelmässä ja sen aikana rakennetaan Hämäläisen luomun tiekartta. Tiekartan lähtökohtana on valtakunnalliset luomutavoitteet. Kartan tekeminen kulkee koko hankkeen toteuttamisen ajan osana hankkeen toimintaa.

Ohjelma

10.00 Avaus, Jukka Korhonen

10.15-10.45 Luomu suomalaisessa ruokajärjestelmässä -eväitä hämäläisen luomun tiekartan rakentamiseen, Marja-Riitta Kottila, ProLuomu

10.45-11.30 Luomussa vara parempi -hanke koko ketjun yhteistyötä
– Luomualusta Mustiala, Outi Vahtila (HAMK)
– Luomuneuvonta, Kaija Hinkkanen ja Leena Kukkula (ProAgria)
– Luomututkimus, Sakari Raiskio (Luke)
– Luomuruokaketju, Heli Jurkkola (Salpaus)

11.30-12.30 Lounas

12.30-14.00 ”Tuplataan hämäläinen luomu”. Hämäläisen luomun tiekarttatyöskentelyn käynnistäminen työpajoissa.

14.00 Kahvi

14.15 Työpajan yhteenveto

15.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen 10.4.2019 mennessähttp://bit.ly/luomutiekartta

Lisätietoja: Outi Vahtila, outi.vahtila(at)hamk.fi, puh. 0500 121 261

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.4.
Aika:
10.00 - 15.00
Tapahtuma Category:

Tapahtumapaikka

HAMK Mustiala
Mustialantie 105
Mustiala, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Luomussa vara parempi -hanke
Kotisivu:
https://sites.google.com/a/luovapaja.com/luomussa-vara-parempi/