Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihin – infopäivä Turussa

22.1. klo 15.00 - 19.30

Kiinnostaako kuulla, millaisia keinoja ammattikeittiöissä on käytettävissä lähi- ja luomuruoan osuuden kasvattamiseen? Tilaisuudessamme on tarjolla laaja ja ajankohtainen kattaus esityksiä julkisten ja yksityisten ammattikeittiöiden, alkutuottajien sekä elintarvikealan pk-yritysten yhteistyön mahdollisuuksista.

 

OHJELMA (muutokset mahdollisia)

15:00 – 15:15   Tilaisuuden avaus, Ville Korpelainen ja Johanna Mattila

15.15 – 16:15   Innovatiivinen hankintakumppanuus uuden lähiruokatuotteen   takana, Kirsi Ahosola, palvelupäällikkö, Polkka Oy ja Kim Langer,   Osuuskunta Myötävoima

16:15 – 16:45   Kotimaisen ruoan osuuden nosto Marttilan kunnan   ruokapalveluissa, kunnanjohtaja Carita Maisila

Kahvi- ja verkostoitumistauko

17:15 – 18:00   Stadin puutarhuri ja Pihka-ravintolat – esimerkki pientuottajan ja   henkilöstöravintolan sujuvasta yhteistyöstä, Jan Liesaho, Stadin   puutarhuri ja Ilja Björs, toimitusjohtaja, Pihka-ravintolat

18:00 – 18:30   Kuinka ravintolan luomuaste nostetaan 99 prosenttiin, Juha Ollila,   ravintoloitsija, Luomu SM 2019 voittajaravintola Härmän Rati

18:30 – 19:00   Turku Menu 2019 -kilpailu tuo uutta sävyä ruokakulttuuriin, Juha   Pokka, Turun keittiömestarit ry ja Jere Saarinen, kilpailun voittaja   Ravintola Karu

19:00 – 19:30  Paikallista riistan lihaa ammattikeittiöihin, Leena Erälinna,   projektipäällikkö, Turun Yliopisto Brahea-keskus

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki luomu- ja lähiruoan käytön lisäämisestä kiinnostuneet; erityisesti ammattikeittiö-väki, alkutuottajat, elintarvikealan yritykset ja päättäjät sidosryhmineen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tarjoilujen järjestämisen vuoksi keskiviikkoon 15.1.2020 mennessä. Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/8F3B61B5159059FF

Tilaisuus on maksuton. Se pidetään Forum Marinumissa (Linnankatu 72) ja sen järjestävät yhteistyössä Luomumpi Varsinais-Suomi ja Kuluttajat ruokatalouden keskiössä –hankkeet.

Lisätietoja antavat Johanna Mattila p. 040-5658121 tai Ville Korpelainen p. 050-5702708

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.1.
Aika:
15.00 - 19.30
Tapahtuma Categories:
,
Kotisivu:
https://lansi-suomi.proagria.fi/tapahtumat/luomua-ja-lahiruokaa-ammattikeittioihin-14253

Tapahtumapaikka

Forum Marinum (Linnankatu 72, Turku)
Linnankatu 72
Turku, Suomi

Järjestäjä

Luomumpi Varsinais-Suomi ja Kuluttajat ruokatalouden keskiössä –hankkeet