Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomualan kehittämisohjelman arviointityöpaja Seinäjoella

4.9.2018 klo 13.00 - 16.00

| -

Maa- ja metsätalousministeriö on käynnistänyt Luomualan kehittämisohjelman arvioinnin, jonka toteuttavat yhteistyössä aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI ja TK-Eval. Arviointi toteutetaan kesän ja syksyn 2018 aikana ja siinä keskitytään mm. ohjelman etenemisen arvioimiseen tavoitteisiin nähden ja toteutukseen vaikuttaneiden tekijöiden selvittämiseen. Lisäksi arvioinnissa otetaan kantaa siihen, millä tavoin luomualaa tulisi kehittää tulevaisuudessa. Arviointi toteutetaan kehittävällä ja vuorovaikutuksella otteella ja toteutuksessa kuullaan koko luomualan toimijaketjua. Arvioinnin osallistavia tiedonkeruumenetelmiä ovat sähköinen kysely, haastattelut sekä alueelliset työpajat. Arvioinnin loppuraportti valmistuu syyskuussa 2018. Lisätietoa arvioinnista löydät osoitteesta www.mdi.fi/luomuarviointi

Osana arviointia järjestämme kolme työpajaa: Kuopiossa, Seinäjoella ja Turussa. Työpajojen tavoitteena on tehdä katsaus arviointihavaintoihin ja työstää keinoja luomualan kehittämiseksi Suomessa.

Ilmoittaudu Seinäjoen työpajaan 24.8.2018 mennessä. Jokaiseen työpajaan on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://my.surveypal.com/luomuilmo

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.9.2018
Aika:
13.00 - 16.00
Hinta:
-
Tapahtuma Categories:
, , , , , ,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://my.surveypal.com/luomuilmo

Tapahtumapaikka

Seinäjoen Pääkirjasto Apila
Alvar Aallon katu 14
Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa 60100 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI
Puhelin:
050 351 3023
Sähköposti:
info@mdi.fi
Kotisivu:
http://www.mdi.fi/