Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomubuumi-työpaja Kannuskoskella

12.8. klo 13.00 - 18.00

Kaakkois-Suomen Luomubuumi-työpaja järjestetään inspiroivissa maisemissa Tuhannen Tarinan Talon matkailutilalla Kannuskosken kylällä, kätevästi Kouvolan ja Lappeenrannan välissä.

Kasvava luomukysyntä tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kaikille elintarvikealan toimijoille. Luomubuumi-työpajassa on oiva mahdollisuus keskustella yritysten tuotekehitystarpeista ja ideoida uusia luomutuotteita.

Työpajassa kerrotaan, millaisia markkina-aukkoja luomutuotteille löytyy päivittäistavarakaupasta, ja pohditaan yhdessä, miten luomun tuotekehitystarpeisiin voidaan vastata Kaakkois-Suomessa.

Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan!

Tapahtuma alkaa luomu- ja lähiruokalounaalla kello 13.00, minkä jälkeen työpaja käynnistyy klo 14.00. Työpajan tarjoilut (lounas, kahvit) ovat maksuttomia.

Luomubuumi-työpaja järjestetään osallistujien turvallisuus huomioiden ja seuraten tiiviisti viranomaisten suosituksia Covid19-tilanteessa.

Luomubuumi-työpajan järjestää Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hanke yhteistyössä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin ja Luonnonvarakeskus Luken Luomubuumi-hankkeen kanssa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.8.
Aika:
13.00 - 18.00
Tapahtuma Categories:
, , , ,