Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnontuotteiden luomusertifioinnista -luento ti 3.11.

3.11.2015 klo 9.00 - 10.00

Luonnontuotteiden luomusertifioinnista on aiheena ti 3.11. Luomuinstituutin Tutkittua tietoa luomusta -luennolla. Luennon pitää projektipäällikkö, FM Birgitta Partanen Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista.

Luonnosta saatavia keruutuotteita saa markkinoida luomuna vasta silloin, kun myös keruualue on mukana luomuvalvonnassa. Jo nyt Suomessa on maailman suurin yhtenäinen luomukeruualue ja 25 % kaikista maailman luomukeruualueista. Mahdollisuuksia olisi paljon enempäänkin; metsistämme voisi nykyisillä hoitokäytännöillä sertifioida luomuun 97–99%. Luennoitsija Birgitta Partanen kertoo, mitä metsien luomusertifiointi tarkoittaa ja miten se tapahtuu.

Paikka: Verkko-osallistuminen TAI Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 7 (Cultiva-rakennus, neuvotteluhuone 1003)

Aika: ti 3.11. klo 9.00–10.00 luento ja keskustelua.

Etäosallistuminen: Luennolle voi osallistua myös verkon kautta Luomuinstituutin verkkokoushuoneessavalitse ”Enter as a Guest”. Katso ohjeet etäosallistumiseen. Luento tallennetaan ja luentoesitys sekä -tallenne ovat katsottavissa luennon jälkeen Luomuinstituutin verkkosivuilta.

Luento on kaikille avoin, eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Luomuinstituutin Tutkittua tietoa luomusta -luentosarja jatkuu joka toinen tiistai 15.12. saakka. Tutustu syksyn 2015 luento-ohjelmaan.

Luentomateriaalit ja tallenteet löydät Luomuinstituutin materiaalipankista.

Lisätietoja:

Heli Peltola
p. 044 590 6834
etunimi.sukunimi (a) helsinki.fi

 

Tapahtumapaikka

Ruralia-instituutti
Lönnrotinkatu 7
Mikkeli, 50100 Finland
+ Google Map

Järjestäjä

Luomuinstituutti
Sähköposti:
sari.autio@luke.fi