Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puutarhatuotteiden jatkojalostus -infopäivä

30.1. klo 9.30 - 15.00

Kiinnostaako vihannesten, marjojen tai hedelmien jatkojalostus omalla tilalla? Mitä se edellyttää käytännössä? Tai haluatko tietää, mitä mahdollisuuksia tarjoaa luomuvihannesten tuotanto teollisuuden jalostettavaksi?

Tule kuulemaan puutarhatuotteiden jatkojalostuksen vaatimuksista, mahdollisuuksista ja käytännöistä Tuorlaan 30.1.2019. Tilaisuus on maksuton.

OHJELMA (muutokset mahdollisia)

9.30 Saapuminen ja kahvi tai tee
10.00 Infopäivän avaus ja katsaus markkinoihin & kuluttajatrendeihin / Ville Korpelainen, Livia, Luomumpi Varsinais-Suomi
10.30 Puutarhatuotteiden jatkojalostus – elintarvikelainsäädännön ja luomuvalvonnan näkökulma / Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus
11.15 Luomuvihannesten jalostus hapattamalla / Outi Tamminen, Kairoon maatilatuote ky
12.00 Lounas (omakustanteinen), ravintola Tähkä
12.45 Avomaankurkuista hapankurkkuja / Juho Vainio, Veljesten suolakurkut
13.10 Artesaaniruokaa marjoista ja hedelmistä / Margot Wikström, Suomen Artesaaniruoka ry
13.35 Jatkojalosteita omenasta / Paula Achrén, Paula Achrénin puutarha
14.00 Luomuvihanneksia teollisuuden tarpeisiin / Hankintapäällikkö Timo Kaila, Apetit Ruoka oy
14.30 Kauppiaan puheenvuoro jalosteiden kysynnästä ja hankinnasta / K-Kauppias Veli-Pekka Hussi, K-Supermarket Manhattan
14.50 Tilaisuuden päätös / Ville Korpelainen, Livia, Luomumpi Varsinais-Suomi -hanke

Ilmoittaudu 21.1.2019 mennessä sähköpostitse ville.korpelainen(at)livia.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 570 2708, että osaamme järjestää oikean määrän tarjoiltavaa. Ilmoita myös mahdollinen erityisruokavalio.

Tilaisuuden järjestävät Luomumpi Varsinais-Suomi -, Kuluttajat ruokatalouden keskiössä – ja Uutta Kasvua luomusta -hankkeet.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.1.
Aika:
9.30 - 15.00
Tapahtuma Categories:
,

Tapahtumapaikka

Ammattiopisto Livia, Maaseutuopisto Tuorla
Tuorlantie 1
Piikkiö, Suomi
+ Google Map

Järjestäjät

Luomumpi Varsinais-Suomi -hanke
Kuluttajat ruokatalouden keskiössä -hanke
Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan