Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin

18.2. klo 12.00 - 16.00

| Vapaa

Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä.

Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville.

Ohjelma:

12.00-12.30 Tervetuloa työpajaan! Luomubuumi-hankkeen ja osallistujien esittely (oma tuote mukaan)

Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus

12.30-13.00 Markkina-aukkoja luomutuotteille päivittäistavarakaupoissa

toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry

13.00-13.30 Luomutarjonnan aukot ammattikeittiösektorilla

kehittämispäällikkö Outi Vahtila, Hämeen ammattikorkeakoulu

13.30-13.45 Tutkimusartikkeleja yritystoiminnan tueksi

Sari Autio, Luomuinstituutti

13.45-14.15 Kahvitauko ja tutustumista tuotenäyttelyyn

14.15-14.45 Luomutuotteiden konseptointi havaintoja myymäläkartoituksesta

projektipäällikkö Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

14.45-15.15 Yrityspuheenvuoro: Kokemuksia ja kommelluksia uusien tuotteiden kehitystyöstä

yrittäjä Juha Raininko, Rainingon luomutila

15.15-15.30 Keskustelua ja kokemusten vaihtoa uusien tuotteiden kehittämisestä

15.30-16.00 Elintarvikkeiden tuotekehitys, palvelut yrityksille ja tutustuminen FoodPilottuotekehityshalliin

erikoistutkija Tuomo Tupasela, Luonnonvarakeskus

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.2.
Aika:
12.00 - 16.00
Hinta:
Vapaa
Tapahtuma Category:
Kotisivu:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/102850/lomake.html

Tapahtumapaikka

Jokioisten tietotalo
Humppilantie 9
Jokioinen, 31600 Suomi

Järjestäjät

Luonnonvarakeskus
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti