Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteistoiminta-vertaisryhmä Kaakkois-Suomessa

27.8.2014

| 80€

PunaapilanurmiYhteistoiminta- vertaisryhmä aloittaa toimintansa loppukesällä 2014 Kaakkois-Suomessa. Ryhmässä tapahtuva yhteistyön valmennus on osa Kaakkois-Suomen luomuvalmennus-hankkeen toimintaa.

Vertaisryhmissä jaetaan tilojen käytännön kokemuksia, kuullaan vierailevia asiantuntijoita, tuetaan toisia itseopiskelussa, keskustellaan opitusta ja verkostoidutaan. Tavoitteena on oppia ajankohtaisia ja omalle tuotannolle oleellisia asioita yhdessä.

Ryhmään otetaan noin 5–12 tilaa. Ryhmät kokoontuvat erikseen sovittavina lähipäivinä ja verkkokokouksissa yhteensä 12 tunnin verran. Kukin ryhmä sopii itselleen parhaimman toimintatavan. Keskimäärin kokoontumisia on 4–6 kertaa vuoden loppuun mennessä, 2–4 tuntia kerrallaan. Kokoontumisten välillä opiskellaan itsenäisesti ja keskustellaan verkko-oppimisympäristössä.

Tapaamisissa on mukana ryhmän vetäjä, tekninen tuki sekä vierailevia luennoitsijoita aiheesta riippuen. Osallistujat voivat esittää toiveita vierailijoista ja tapaamisten teemoista. Vertaistoiminnan lopuksi sovitaan tapa, jolla ryhmä voi halutessaan jatkaa yhteydenpitoa.

Tavoite: Perehtyä erilaisiin yhteistoiminnan muotoihin ja siihen, mitä konkreettista hyötyä yhteistoiminnan avulla olisi saavutettavissa erityisesti tuotteiden markkinoinnissa. Keskustella kokemuksista ja vertailla jo olemassa olevia käytäntöjä sekä ideoida uusia yhteistoiminnan muotoja. Oppia tuotteiden brändäyksen perusperiaatteet. Verkostoitua.

Sisältö: Yhteistoiminta hankinnoissa, tuotannossa, varastoinnissa, jatkojalostuksessa, markkinoinnissa sekä oppimisessa ja tiedonhankinnassa. Yhteistoiminnan järjestäytymistavat, yhteistyöesimerkkejä ja yhteistoiminnassa huomioitavia asioita. Tarkempi sisältö sovitaan ryhmäläisten kesken.

Kohderyhmä: Luomutuottajat ja tavanomaiset tuottajat, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa yhteistyön kautta tai vahvistamaan jo tekemäänsä yhteistyötä.

Ajankohdat: Vertaisryhmä kokoontuu ensimmäiseen lähitapaamiseen, joka järjestetään samansisältöisenä 27.8. Imatran kaupungintalolla ja 28.8.2014 Kouvolan kaupungintalolla. Molemmissa tapaaminen on klo 13 – 16 (voit kommentoida tapaamisajan sopivuutta itsellesi ilmoittautumislomakkeella.) Voit osallistua kumpaan päivään tahansa. Tämän jälkeen ryhmät yhdistetään. Ensimmäisessä tapaamisessa keskustellaan brändäyksen merkityksestä ja yhteistyöstä brändin luomisessa. Lisäksi sovitaan ryhmän toimintatavoista ja tulevista tapaamisajankohdista, jotka järjestetään loppuvuoden aikana lähitapaamisina ja verkkokokouksina.

Vertaisryhmän vetäjänä toimii suunnittelija, VTM Tytti Klén, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti.

Hinta: 80 euroa/henkilö/vertaisryhmä (arvonlisäveroton koulutus), sis. opetuksen ja todistuksen

Ilmoittautuminen viimeistään 30.6.2014:https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/50435/lomake.html

Järjestäjä: Helsingin yliopiston Ruralian-instituutin vetämä Kaakkois-Suomen luomuvalmennus-hanke
https://luomu.fi/tietopankki/kaakkois-suomen-luomuvalmennus/

Kaakkois-Suomen luomuvalmennus tukee vuoden 2014 ajan Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson tuottajia sekä heitä tukevia henkilöitä, kuten neuvojia tai opettajia kehittämään osaamistaan luomun menetelmien käytössä. Valmennus koostuu koulutuspäivistä ja vertaisryhmistä sekä tarpeiden mukaan myös opintokäynneistä ja -matkoista sekä teemaseminaarista.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.8.2014
Hinta:
80€
Tapahtuma Categories:
,

Järjestäjä

Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Puhelin:
044 3084569
Sähköposti:
riitta.kaipainen@helsinki.fi