Aitojamakuja.fi -sivusto uudistuu

Elintarvikeyritysten valtakunnallisen hakupalvelun http://www.aitojamakuja.fi sivustouudistus on ottanut ensimmäiset askeleet. Sivuston ilmettä on raikastettu ja rakennetta selkiytetty.

Heti etusivulta löytyvät yhden napin painalluksen takaa yritysten hakupalvelu, tietoa paikallisruoasta ja ostopaikoista. Näistä viimeisin on tosin vielä osittain työn alla. ETSI-sivulta löytyy palveluiden alta esim. myymälöitä, verkkokauppoja ja ravintoloita. Ajankohtaiset uutiset näkyvät sivun alalaidassa.Ammattilaiset ja ruokamatkailu uusia alasivuja

Ammattilaissivulle on kerätty tietoa liittyen ruokapalveluihin ja kaupan toimijoihin, yrittäjänäkökulmaa unohtamatta. Infosta löytyy tietoa lähi- ja luomuruokaan liittyen, yhteystietoja sekä tietoa maakunnallisista toiminnoista.

Tulevan syksyn aikana sivusto täydentyy karttapalvelulla ja ilmoitustaululla. Ilmoitustaulu antaa mahdollisuuden vaikka tuotetoiveiden esittämiselle. Samalla sivuston kielivalikoima lisääntyy, kun käyttöön tulevat myös englanninkieliset sivut.

Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen elintarvikeyrittäjyyden tietolähde, jota ylläpitää Aitoja makuja II -hanke. Sivusto lisää elintarvikealan pienyrittäjyyden näkyvyyttä ja löydettävyyttä sekä tietoisuutta alan pientuotannosta.

Valtakunnallinen Aitoja makuja II -hanke (2012-2014) toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa ja sitä rahoittaa Hämeen ELY-keskus valtakunnallisena hankkeena.

Lähde: Aitoja makuja -tiedote 2.7.2012