Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina

Marja-Riitta Kottila puhui marraskuussa 2011 Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöille -tapahtumassa Mikkelissä. LuomuTIETOverkko julkaisee esityksen nyt kaikille kiinnostuneille ääniversiona.

Esityksessään Kottila tarkastelee julkisen ruokapalvelun ja ammattikeittiömarkkinoiden tilaa, kuten luomuelintarvikkeidenn käyttömäärien kehitystä ja tuoteryhmäkohtaista jakautumista.

Hän esittelee Portaat luomuun ohjelmaa ja esteitä luomun lisäämisessä ammattikeittiöissä

.

Muita tarkasteltavia kysymyksiä ovat julkisen ja yksityisen puolen erityispiirteet ja  hankintalaki. Lopuksi hän antaa vinkkejä  hyvän asiakassuhteen rakentamisesta.

Kuuntele ja katso koko esitys LuomuTIETOverkossa

Lähde: LuomuTIETOverkko