Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina
Marja-Riitta Kottila puhui marraskuussa 2011 Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöille -tapahtumassa Mikkelissä. LuomuTIETOverkko julkaisee esityksen nyt kaikille kiinnostuneille.
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina I (18 min) mm. EkoCentrian esittely sekä julkisen ruokapalvelun ja ammattikeittiömarkkinan esittelyt |
![]() |
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina II (20 min) mm. Luomun käyttömäärien kehitys ja tuoteryhmäkohtainen jakautuminen |
![]() |
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina III (21 min) mm. Portaat luomuun ohjelma, porrastuotteiden top 10, esteet luomun lisäämisessä |
![]() |
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina IV (21 min) mm. julkisen ja yksityisen puolen erityispiirteitä, hankintalaki, hyvän asiakassuhteen rakentaminen |
![]() |
 Katso ja kuuntele myös: Eija Piispa: Luomu- ja lähiruokaa ammattikeittiöille (77 min) |
 |
 | |
 |  |