Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina

Marja-Riitta Kottila puhui marraskuussa 2011 Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöille -tapahtumassa Mikkelissä. LuomuTIETOverkko julkaisee esityksen nyt kaikille kiinnostuneille.

 

 

 

 

 

Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina I (18 min)
mm. EkoCentrian esittely sekä julkisen ruokapalvelun ja ammattikeittiömarkkinan esittelyt
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina II (20 min)
mm. Luomun käyttömäärien kehitys ja tuoteryhmäkohtainen jakautuminen
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina III (21 min)
mm. Portaat luomuun ohjelma, porrastuotteiden top 10, esteet luomun lisäämisessä
Ammattikeittiöt luomutuotteiden ostajina IV (21 min)
mm. julkisen ja yksityisen puolen erityispiirteitä, hankintalaki, hyvän asiakassuhteen rakentaminen
 Katso ja kuuntele myös:
Eija Piispa: Luomu- ja lähiruokaa ammattikeittiöille (77 min) 
 
 
   
Tulosta