Myllärin Luomu Ruislastut ja Vehnälastut Vuoden 2010 Luomutuotteita

Myllärin Luomu Ruislastut ja Vehnälastut on valittu vuoden 2010 luomutuotteiksi. Valinnan suoritti Luomuliitto Castromessujen yhteydessä pidettyjen luomupäivien päätteeksi  Helsingissä. 
Myllärin Luomu Ruislastut ja Vehnälastut ovat maukkaita ja rapeiksi paistettuja leipälastuja, jotka sopivat naposteluun ja välipalaksi. Lastut ovat runsaskuituisia, vähärasvaisia ja -suolaisia. Myllärin Luomu Ruislastut ja Vehnälastut on leivottu luomutäysjyväjauhoista ja paistettu erittäin ohuiksi ja rapeiksi. Lastut käyvät herkutteluun ja naposteluun sellaisenaan tai dipin kanssa. Noutopöytään tai cocktailkutsuille ne voi päällystää esimerkiksi mädillä ja smetanalla, sienisalaatilla tai vaikka lapsille maittavalla leikkeleellä. Lisäksi leipälastut ovat maukkaita ja tyylikkäitä juuston kavereina juustotarjottimella.

– Uutuutemme ovat ainutlaatuisia, vastaavia tuotteita ei ole lainkaan markkinoilla. Herkulliset napostelulastut korvaavat vaikka perjantai-illan sipsipussin, terveellisesti. Myllärin Luomu -lastumme ovat luonnonmukaisesti tuotettuja. Raaka-aineet ovat siis laadukkaita ja herkuttelu on turvallista sekä vielä kaupan päälle ekologistakin, markkinointijohtaja Jaana Heinonen kertoo.

Vuoden Luomutuote 2010
Luomuliiton raati valitsi uudet leipälastut Vuoden Luomutuotteeksi 2010. Palkintoraadin mukaan valinnan takana on muun muassa lastujen monikäyttöisyys, hyvä ulkonäkö, täysjyväviljan tuoma aito maku ja rapea rakenne. Raati arvosti myös hyvännäköistä, kierrätettävää pakkausta, joka värimaailmansa ansiosta erottuu selkeästi hyllystä.

Uutuuslastut on tehty Suomessa viljellystä luomuviljasta. Luotettavasta ja valvotusta luomutuotannosta tuotteissa kertoo Aurinkomerkki, suomalaisista raaka-aineista puolestaan Hyvää Suomesta –joutsenlippu. Lisäksi tuotteille on myönnetty Sydänmerkki. Se kertoo, että lastut ovat runsaskuituisia ja niissä on vain vähän suolaa ja rasvaa.

Lisätietoja Helsingin Myllystä

Tulosta